Vergaderen

Ruimte, rust, ongedwongen
Even weg uit de drukte, midden op het platteland een plek helemaal voor uw team of groep. Een gevoel van ruimte en rust zorgen ervoor dat je helemaal uit de zakelijk sfeer wordt getrokken en dat is vaak een goede basis voor een constructief gesprek of nieuwe creatieve ideeën. Buiten heeft u ook een enorme tafel om in de zomer buiten te vergaderen, maar u kunt tijdens een break out of tijdens een afsluitende borrel of BBQ ook in onze buiten lounge banken neerstrijken.

Ontspannen & huiselijk
Uw besprekingen of vergaderingen vinden plaats aan de robuuste keukentafel. De ontspannen, huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je samen de mouwen opstroopt en juist díe informele sfeer is het waar je in wilt zitten. Het Vergaderhuis is met haar heerlijke grote tuin exclusief te huur.

In alle seizoenen kunt u genieten van het Vergaderhuis
Per seizoen kun je met je groep erop uit trekken in een pauze of breakout. In de zomer genieten op het strand – wat om de hoek gelegen is – misschien zelfs een lesje kite surfen als teambuilding toevoegen? En door de openslaande deuren loop je zo naar de tuin, waar je natuurlijk ook kunt vergaderen aan de grote tafel!

In de herfst uitwaaien en genieten van de verkleuringen van de natuur of de woeste zee, kaplaarzen aan & gaan! Tijdens de koude wintermaanden steek je de open haard en kaarsen aan. In de naastgelegen verbouwde schuur is niet alleen tafeltennis- en pooltafel aanwezig, maar ook een sauna. Dus ook binnen genoeg ontspanning. In de lente neem je een kijkje in de mooie tuin waar alles weer tot bloei komt. Of geniet je op de 18 holes golfbaan op een kwartiertje rijden van het Vergaderhuis.

Catering
Het huis is comfortabel, modern en industrieel van karakter en waar al onze gasten het unaniem over eens zijn is de gezellige uitstraling en de goed geoutilleerde keuken. Voor de lunch en/of het diner zorg je in principe zelf. Uiteraard kunnen we behulpzaam zijn in het regelen van een lunch of diner, maar in principe bent u zelfvoorzienend. Koffie en thee aanwezig.